Ostali bez krova nad glavom / VIDEO Pogledajte kako je silovita vatrena stihija progutala dvije kuće u Hrvatskoj Kostajnici

Image
Foto: Facebook/DVD Hrvatska Kostajnica

U gašenju vatrene stihije su sudjelovala 24 vatrogasca sa šest vozila

26.4.2019.
10:22
Facebook/DVD Hrvatska Kostajnica
VOYO logo

U strahovitom požaru koji je jučer izbio u obiteljskoj kući u Ulici bana Josipa Jelačića u Hrvatskoj Kostajnici, izgorjele su čak dvije kuće.

Dojavu o požaru su vatrogasci zaprimili u 16.37 sati, a intervencija je završena u 22 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgorjele su dvije kuće, a samo pukom srećom i brzom intervencijom vatrogasaca kojima je stiglo i pojačanje, spriječena je još veća tragedija.

U gašenju vatrene stihije su sudjelovala 24 vatrogasca sa šest vozila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'U 16.37 uzbunjeni preko sustava UVI o požaru obiteljske kuće u ulici bana Josipa Jelačića u Hrv. Kostajnici. Navalno i kombi vozilo dolaze na mjesto intervencije već u 16.42. Dolaskom utvrđujemo da se požar s jednog objekta proširio i na drugi. Izuzetno brzom reakcijom spriječeno je širenje na druge objekte i vozila. Bitno je napomenuti kako se radi o montažnim objektima koji vrlo lako gore. S obzirom da se radi o vrlo zahtjevnoj intervenciji gdje su bile potrebne velike količine vode u pomoć su pozvani i susjedni DVD-ovi. Sveukupno na intervenciji sudjelovalo 24 vatrogasca s 6 vozila. DVD Selište Kostajničko, DVD Donji Kukuruzari, DVD Majur i DVD Hrvatska Kostajnica. Intervencija završena u 22.00h', objavili su vatrogasci DVD Kostajnica na svojoj Facebook stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo