Novi jelkovec / VIDEO Pogledajte kako su ga uhitili! Provalio u Konzum: Ukrao cigarete i ladicu registar blagajne pa se sakrio u grmlje

Policija je ubrzo uhvatila 25-godišnjaka, a kako doznajemo, ova trgovina je često na meti provalnika

5.10.2021.
9:14
VOYO logo

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška krađa.

Naime, sumnja se da je 2. rujna oko 23.20 sati na području Sesveta u Ulici Ladislava Šabana u naselju Novi Jelkovec, s unaprijed stvorenom namjerom ostvarivanja protupravne imovinske koristi došao do trgovine na kojoj je čvrstim predmetom razbio staklo na ulaznim vratima da bi potom kroz otvor ušao unutra te ukrao duhanske proizvode i ladicu registar blagajne, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

S plijenom se počeo udaljavati od trgovine, ali je ugledao policajce i sakrio se u obližnje grmlje. Ondje su ga pronašli i uhitili.

Image
Image

Nastala materijalna šteta iznosi oko 1.500 kuna. Kako doznajemo, ova poslovnica Konzuma je često na meti provalnika i kradljivaca.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo