Tuga u Blatu / VIDEO Potresna ispovijest oca: 'Zar jedan mali ljudski život mora otići da bi se netko trgnuo iz svoje fotelje?'

Dok je malena plakala za sestricom, otac ju je tješio: 'Doći će kada budeš lijepo sanjala. Često će se ona nama javiti'

24.5.2019.
14:51
VOYO logo

Na Karlovačkoj cesti u zagrebačkom naselju Blato u četvrtak u 21.10 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginula sedmogodišnja djevojčica. 

Dijete je s tatom prelazilo cestu preko pješačkog prijelaza u blizni njihove obiteljske kuće kada je na njega naletio BMW krapinskih registracijskih oznaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesretni otac je za RTL prepričao što se dogodilo kobne večeri.

"Mi smo stajali ovdje na zebri. Rekao sam curama da čekaju jer auti jure i ne vidi se dobro iza zavoja. Velim im: 'Ne vidim i ne čujem nikoga. Možemo'. Moja Greta da će krenut, a on je dojurio oko 100 na sat. Vidio sam da je pod utjecajem alkohola, ali nije kočio. Siroticu je odbacio skroz do stupa", kroz suze je ispričao neutješni otac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što da kažem? Znači, mora jedan mali ljudski život otići, koji je tek počeo živjeti, da bi se netko trgnuo iz svoje fotelje i rekao: 'idemo ljudima omogućiti da djeca mogu normalno ići u školu. Zar je ovo put za djecu da idu prema autobusu ili dućanu?", zapitao se. 

S drugom kćeri je na mjestu pogibije došao zapaliti lampaše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok je malena plakala za sestricom, otac ju je tješio: "Često će se ona nama javiti. Doći će ti dok spavaš i dok sanjaš. Doći će kada budeš lijepo sanjala".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo