VIŠE SREĆE NEGO PAMETI / Skočio sa Šibenskog mosta, a prijatelj snimao suludi pothvat: 'Ako poginem, reci da sam bio dobar'

Sa Šibenskog mosta je skočio muškarac (33) koji je pronađen pri svijesti i hitno prevezen u bolnicu

25.7.2019.
10:35
VOYO logo

Muškarac (33) u srijedu ujutro skočio je sa Šibenskog mosta. Zasad nije poznato zašto se odlučio na ovaj suludi potez, ali preživio je.

Glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor kazala je da je u srijedu u 9,14 sati policija zaprimila dojavu da je sa Šibenskog mosta skočio čovjek pa su na teren odmah po dojavi poslani pripadnici Pomorske policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utvrđeno je da je s mosta skočio muškarac star 33 godine koji je pronađen pri svijesti i hitno je prevezen u Opću bolnicu Šibensko-kninske županije. Utvrđeno je da je teško ozlijeđen, ali izvan životne opasnosti. 

Policiji su o događaju dojavili očevici, a sve ostale okolnosti još uvijek se utvrđuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako su ispričali svjedoci događaja za ŠibenikIN, njegov prijatelj sve je snimao mobitelom, a ta se snimka pojavila na društvenim mrežama. Sudeći prema snimci, 33-godišnjak izgleda dezorijentirano i čini se da je pod utjecajem alkohola ili opijata. On je prijatelju uoči skoka rekao: ''Ako poginem, reci ljudima da sam bio dobar''.

''Bila su tu dva momka, a kako sam shvatio iz njihovog razgovora, ovaj jedan je išao pokazati prijatelju da može skočiti s mosta pa je drugi sve snimao mobitelom. Dok je skakao okrenuo se u zraku i pao na prsa, umjesto na noge, tako da mislim da se polomio'', ispričali su očevici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Visina Šibenskog mosta od razine mora je 40 metara, dvostruko više od onoga u Mostaru i skakanje s njega je zabranjeno. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo