počela sanacija / VIDEO Službe na mjestu sudara vlakova jutros čiste teren i popravljaju štetu na tračnicama

Image
Foto: Davor Javorović/Pixsell

Tijekom čišćenja ozlijeđen je još jedan radnik HŽ-a. Nasreću, lakše

11.9.2022.
11:41
Davor Javorović/Pixsell
VOYO logo

Službe od jutra raščišćavaju mjesto stravične željezničke nesreće u kojoj je u petak oko 21:20 sati putnički vlak naletio na teretni vlak koji se zaustavio na pruzi. Poginulo je troje ljudi, a 12 ih je ozlijeđeno.

Očevid na mjestu nesreće gotov je, policija je za danas tijekom dana najavila da će iznijeti detaljno činjenice koje su do sad prikupili te će izvijestiti javnost. Nakon očevida slijedi vještačenje. Kako doznaje RTL, jutros je na mjestu nesreće prilikom raščišćavanja terena lakše ozlijeđen radnik HŽ-a. Odvezli su ga kolima Hitne pomoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među ozlijeđenima je, uz hrvatske državljane, i peteročlana obitelj iz Irana. Očekuje se da će četvero ozlijeđenih biti pušteno kućama tijekom sutrašnjeg dana, dok će ozlijeđeni učitelj iz Vinkovaca s težim ozljedama prsnog košta kao i starija žena iz iranske obitelji, koja ima i ozljede kralježnice, još neko vrijeme ostati u bolnici.

Nakon uklanjanja kompozicije moći će krenuti i sanacija pruge kako bi se što prije osposobio promet. On bi prvo trebao krenuti po lijevom kolosijeku, a potom će krenuti sanacija drugog kolosijeka, čim se utvrdi njegovo stanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte video jutrošnjeg raščišćavanja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo