roditelji ih prijavili? / VIDEO Snimka koja je potresla Hrvatsku: Maloljetnici napali i vrijeđali beskućnika, srušili ga na zemlju, maltretirali...

"To je zlatna zaprešićka mladež. Navodno su ga vlastiti roditelji prijavili policiji"

14.4.2021.
9:09
VOYO logo

Snimka koja kruži društvenim mrežama potresla je Hrvatsku. Naime, skupina maloljetnika iz zagrebačkog kvarta Podsused napala su, tamo dobro poznatog "lokalnog" beskućnika Febu - bez razloga i bez značaja.

Prvo su ga verbalno počela napadati dvojica mladića, a onda je treći, pored tamošnjeg Konzuma koliko je vidljivo na snimci, fizički nasrnuo na Febu i srušio ga na zemlju. Pritom je srušio i Febine stvari koje je beskućnik odmah počeo skupljati. Nekoliko im je puta, što se može čuti na dotičnoj snimci, rekao da se maknu i da gledaju svoja posla. "Aj još nešto reci, aj mi mamu spomeni još jednom. Meni ćeš mamu je*at a?", izazivali su beskućnika. Jedan od mladića dvojici je prijatelja govorio da "idu", te "da je bilo dosta" i da "će doći murja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijest je osvanula i na popularnoj društvenoj mreži reddit na kojoj se mnoštvo korisnika bacila na komentiranje. Jedan od komentara svima je zapeo za oko: "To je zlatna zaprešićka mladež. Navodno su ga vlastiti roditelji prijavili policiji", napisao je jedan od hredditovca. Na snimci se spominju i prezimena mladića, pa je policija brzo došla do počinitelja.

Jedan od tinejdžera se javio s isprikom na svom Instagram profilu, rekavši da ga u životu nije bilo toliko sram i da mu nikada nije bilo toliko žao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(Screenshot/instagram)

https://indexnew.s3.index.hr/0f0db2f9-aba1-48aa-a296-d106593c256d.jpg?v1
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo