Scene koje nisu za osjetljive / VIDEO Titulu 'najboljeg je***ča' dali načelniku Murtera kojega USKOK ispituje zbog peglanja kartice u bordelu

Image
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell

Turčinova su javno nagradili nagradom rijetke prizemnosti čak i za balkanske prostore, na 'svečanosti' podrumsko niske razine razuma

15.7.2022.
13:38
Duško Jaramaz/Pixsell
VOYO logo

Prvo je Telegram otkrio da je načelnik Općine Murter-Kornati Toni Turčinov u travnju 2019. spiskao 1560 eura u bordelu u Klagenfurtu, koristeći službenu karticu. Pa je USKOK potom pokrenuo izvide. Pa se načelnik Telegramu pravdao da je općinski novac u bordelu potrošio slučajno, zato što je navodno zabunom posegnuo za poslovnom umjesto privatnom karticom, i to nekoliko puta u nizu. A onda je Telegram otkrio i to da račun za smještaj općinske delegacije u hotelu u Klagenfurtu, za koji je tvrdio da ga je platio vlastitim novcem - uopće ne izgleda onako kao što je izgledalo ono što je Turčinov poslao Telegramu.

Nakon svega nabrojenog, skupina sumještana ponašanje Turčinova je nagradila nagradom rijetke prizemnosti čak i za balkanske prostore, na "svečanosti" podrumsko niske razine razuma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Toni Turčinov /

Načelnik općine Murter spiskao 1560 eura u austrijskom bordelu, plaćao usluge službenom karticom

Image
Toni Turčinov /

Načelnik općine Murter spiskao 1560 eura u austrijskom bordelu, plaćao usluge službenom karticom

Telegram je objavio snimku događanja na kojem je nešto što se naziva "murterskom Udrugom Kučerosi" sinoć načelniku Turčinu dodijelila titulu "numera uno", odnosno muškarcu koji je "okrenuo najviše žena tijekom ljeta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Telegram je objasnio da je stariji muškarac koji se vidi na snimci kako govori da je on dugo godina bio "numero uno", ali je sad došlo da naslov prepusti mlađem od sebe, lokalni mesar Ivo Šikić Rogić: "Predajem svoju titulu numero uno našem načelniku koji je osvitla obraz hrvatskom turizmu pred cijelom Europom."

Ozareni i vidno počašćeni načelnik općine Turčinov na štakama je potom došao do improvizirane pozornice na koju je pozvan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Telegram u nastavku članka citira osobu kojoj nije htio otkriti identitet, da je katastrofalna manifestacija lokalna "tradicija": "Među tim ljudima koji su sinoć pljeskali načelniku, bile su i osobe poznate kao 'špije'. Oni seksualno uznemiravaju žene koje se kupaju same, tako da dođu goli i masturbiraju pred njima. Ili masturbiraju iz grmlja."

"Ali to je dio naše tradicije pa je očito prihvatljivo", otrovno je opisala citirana osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prevedeno na književni hrvatski jezik i službeni izričaj iz kaznenog prava koje se primjenjuje u Republici Hrvatskoj, sugovornik Telegrama opisuje voajere i/ili egzibicioniste koji čine ono što Kazneni zakon vodi pod člankom 156. kojim se "spolno uznemiravanje" nagrađuje, ne titulom "najvećeg je***ča", nego kaznom do dvije godine zatvora.

Izvještaj s manifestacije u Murteru Telegram dalje objašnjava da je riječ o običaju da muškarci među sobom biraju najvećeg "galeba" i pritom oko vrata simbolično nose konop s ribarskom iglom za "uzeti nevinost".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pritom strankinje s kojima spavaju boduju prema starosti i državljanstvu, pri čemu se u pogledu potonjeg s manje bodova vrednuju žene (za koje ovi tvrde da su ih "okrenuli"), one nacionalnosti koje okupljeno društvo iz nekog razloga smatra manje vrijednima zbog navodne prosječno veće seksualne raspoloženosti.

Turčinov je na manifestaciju, objašnjava Telegram i to, došao na štakama zbog operacije Ahilove tetive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo