dječak u bolnici / 'Više nigdi nisi siguran, svašta dolazi na svit': panika zavladala Splitom, građani počeli nositi noževe

Image
Foto: PIXSELL

Proširile su se različite priče, a dok jedni sumnjaju da je provalnika uopće bilo, drugi vjeruju da on postoji

28.4.2018.
13:49
PIXSELL
VOYO logo

Među stanovnicima Brda i Neslanovca zavladala je opća panika nakon što je 11-godišnji dječak iz Splita završio u bolnici uslijed provale u njegov stan. Proširile su se različite priče, a dok jedni sumnjaju da je provalnika uopće bilo, drugi vjeruju da on postoji.

"Sve što ljudi znaju, to je iz novina", priča prodavačica iz trafike kraj crkve na Brdima, koja je i sama dugo živjela u Sarajevskoj ulici u kojoj se incident s dječakom dogodio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I meni se nevista pripala. Ali možda mali laže. 'Ko će to znat, a opet, nije ti svejedno da neka budala ‘oda po kvartu. Ako se o tome radi, sigurno nije normalan čovik. Triba dite ispitat. Saznat će se prije ili poslije", zaključuje Zvonka za Slobodnu Dalmaciju.

Slično priča još jedna tamošnja stanovnica. "Od sada zaključavan vrata. U zgradi san, iman parlafon, ali više nigdi nisi siguran", kazala je Željana dodajući kako joj se strah uvukao u kosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zgrožena nedavnim zbivanjima je i Petra Radanović. "Gospe sačuvaj! Reče meni sin da ja uvik ključan kuću, uvik govori “mama zaključaj”. Čujen da govoru kako je mali nastrada. Nije se oko nas ništa ‘vako desilo. Živin blizu crkve svetoga Marka, oko nas je svak’ dobar. Moj Bože, svašta dolazi na svit", razočarano će Petra dodajući kako joj nije svejedno jer ima osmero unučadi.

I Danica Drlje kaže da joj nije ugodno jer se ondje nikada nije ništa takvo dogodilo. "Prije će bit da je to narkoman. Možda je tija ukrast, uletija, a dite ga iznenadilo. Prekjučer je neko ukra auto iz praone, pa su se umalo potukli na ulici", priča Danica koja živi nedaleko Sarajevske ulice. Jerkica Bogdan kaže kako je nije strah, međutim pokazuje kako na privjesku od ključa nosi švicarski nož

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo