POTRAGA ZA DJETETOM / Vojnici na poligonu kod Slunja zatekli 13 stranaca: Prijavili su da im je nestala 12-godišnja djevojčica

Image
Foto: Ilustracija: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Skupina od 13 stranih državljana nezakonito je prešla državnu granicu Republike Hrvatske

29.8.2020.
16:15
Ilustracija: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
VOYO logo

Na vojnom poligonu Hrvatske vojske  "Eugen Kvaternik" pored Slunja zatečeno je i identificirano 13 stranih državljana koji su predani policiji na daljnje postupanje, priopćilo je u subotu Ministarstvo obrane RH.

Skupina od 13 stranih državljana koja je nezakonito prešla državnu granicu Republike Hrvatske, na vojnom poligonu “Eugen Kvaternik” kod Slunja identificirana je i zadržana u petak oko 18,30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijavili da je nestala djevojčica

Tom prilikom pripadnici skupine stranih državljana prijavili su da se iz skupine izgubilo žensko dijete u dobi od 12 godina, navodi se u priopćenju MORH-a.

Od prijave nestanka, pripadnici Oružanih snaga RH provode mjere intenzivnog traganja za nestalom djevojčicom na području vojnog poligona “Eugen Kvaternik”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O događaju je odmah obaviještena hrvatska policija koja je preuzela strane državljane u postupak i provodi intenzivne mjere traganja iz svoje nadležnosti, dodaju iz Ministarstva obrane RH-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo