presudile im nesreće / Vozač na čakovečkom nadvožnjaku skrenuo u suprotnu traku i poginuo, smrtni slučaj i u riječkom KBC-u

Image
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
Image
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Djelatnici Hitne pomoći vozača su pronašli živog, ali je vrlo brzo pao u srčani arest. Ranimacija nije uspjela, te je proglašen mrtvim

14.8.2015.
16:02
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

U sudaru dvaju automobila na nadvožnjaku kod Čakovca u petak prijepodne poginuo je 76-godišnji vozač jednoga od sudarenih vozila, izvijestila je međimurska policija.

Image
U SMRT ODVEO CIJELU OBITELJ /

Nadamo se da nakon što pogledate ovaj video više nikad nećete divljati za volanom!

Nesreća se dogodila oko 11,30 sati na nadvožnjaku u Zrinsko-frankopanskoj ulici kod Čakovca, kada je 76-godišnjak s VW Polom čakovečkih registracija iz još neutvrđenog razloga u desnom zavoju prešao na suprotnu prometnu traku. Pritom se izravno sudario s Kiom Ceed čakovečkih registracija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djelatnici Hitne pomoći vozača su pronašli živog, ali je vrlo brzo pao u srčani arest. Ranimacija nije uspjela, te je proglašen mrtvim.

Suputnica u drugom automobilu, 35-godišnjakinja iz Nedelišća, lakše je ozljeđana, 34-godišnji vozač nije ozljeđen. Nakon obavljenog očevida naložena je obdukcija tijela poginulog vozača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječka policija izvijestila je kako je u petak u riječkom KBC-u umro 65-godišnjak, teško ozlijeđen kao vozač mopeda u sudaru s automobilom 1. kolovoza kod Vrbnika na Krku.

To je sedmi poginuli vozač motocikla ili bicikla u Primorsko-goranskoj županiji u posljednjih 40-tak dana. Šestorica su bili vozači skutera ili motocikala, a jedan bicikla. Najmlađi je imao 23 godine. Od početka ove godine u županiji je u prometu smrtno stradalo 10 osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo