NIJE POMOGLA / Vozačica udarila muškarca pa pobjegla s mjesta nesreće! Kasnije se vratila po retrovizor

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Ni mlada vozačica ni njezin suvozač nisu pomogli ozljeđenom 52-godišnjaku

27.12.2019.
21:34
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Policajci Policijske uprave ličko-senjske i Policijske postaje Gospić dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakinjom iz Gospića zbog osnovane sumnje da je počinila tri kaznena djela: izazivanje prometne nesreće, nepružanje pomoći i sprječavanje dokazivanja, te nad 21-godišnjakom iz Gospića zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela: nepružanje pomoći i sprječavanje dokazivanja.

Djevojka udarila pješaka

Djevojka (19) se sumnjiči da je 25. prosinca 2019. godine u 6.20 sati u Gospiću prouzročila prometnu nesreću kada je osobnim automobilom njemačke nacionalne oznake iz smjera Gospića u smjeru Smiljanskog Polja, zbog nekretanja sredinom obilježene kolničke trake, prednjom desnom stranom automobila udarila u 52-godišnjeg pješaka koji je hodao uz kolnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga vozačica automobila sa suvozačem (21) udaljila se automobilom s mjesta  nesreće, a da nisu pružili pomoć ozlijeđenom pješaku. Potom su se s ciljem prikrivanjaprometne nesreće vratili na mjesto prometne nesreće i s kolnika uklonili desni retrovizor koji im je otpao s automobila. U prometnoj nesreći je 52-godišnji pješak teško ozlijeđen i zadržan je na liječenju u Općoj bolnici u Zadru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo