Strašna nesreća / Vozio bez kacige: poginuo vozač neregistriranog četverocikla u mjestu Goranec

Image

Vozač četverocikla koji je u četvrtak poslijepodne sletio s ceste u Gorancu,16. je smrtno stradala osoba u prometu na cestama Varaždinske županije u ovoj godini, priopćili su u petak iz Policijske uprave varaždinske

9.12.2016.
11:51
VOYO logo

U policijskom priopćenju navodi se da je u četvrtak između 15 i 16.30 sati u mjestu Goranec, van naseljenog mjesta u predjelu zvanom „Severnjak“, u prometnoj nesreći smrtno stradao 36-godišnji muškarac. Iako nema vozačku dozvolu za takvo vozilo, upravljao je neregistriranim četverociklom, bez zaštitne kacige.

Policija također navodi da je pri izlasku iz desnog oštrog zavoja zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad četverociklom i sletio u cestovni jarak. Vozilo se prevrnulo, vozač je pao, udario u kamen i na mjestu preminuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na mjesto nesreće izašli su djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, a liječnik je konstatirao smrt 36-godišnjeg muškarca.

On je šesnaesta smrtno stradala osoba na prometnicama Varaždinske županije u 2016. godini, dodaju iz Policijske uprave varaždinske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo