Kod Regensburga / Za vikend otvorili šampanjac 'čudne' boje. Policija našla jednog mrtvog, a 'više osoba' spašavaju u bolnici

Image
Foto: AP
Image
Foto: AP

U restoranu na krajnjem istoku Bavarske pozlilo im je već nakon prvih gutljaja. Našli su ih kako leže po podu

13.2.2022.
22:17
AP
VOYO logo

Policija Regensburga dojurila je u nedjelju pola sata iza ponoći u restoran u gradiću Weiden in der Oberpfalz na samom istoku Bavarske uz granicu s Češkom, da bi tamo zatekla "više osoba" za koje se nije moglo učiniti ništa drugo nego ih što brže prevesti u bolnicu.

RTL.de navodi da su policajci stigli po telefonskom pozivu, da su dojurili s ekipom Hitne, te da se tek utvrđuje zašto je tolikom broju ljudi odjednom tako teško pozlilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što se zna jest da je svima njima pozlilo odjednom, i to tako gadno da su ih našli kako leže po podu. Jedan od njih, 52-godišnji muškarac, umro je već u kolima Hitne. Policija navodi da je sigurno da su svi neposredno prije nego što su kolapsirali, ispijali šampanjac iz iste boce.

Utvrđeno je i to da im je svima pozlilo već nakon prvih gutljaja pjenušavog vina, koje kad se gleda naknadno, posebno s obzirom na ishod, nije ulijevalo povjerenje, jer nije bilo posve prozirno, a usto je imalo i nekakvu blijedu ljubičastu nijansu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slučaj su dalje preuzeli nadležni policijski kriminalisti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo