scena iz horor filma / Zadavio ženu užetom, a zatim na zidu kuće ispisao jezivu poruku

Image
Foto: Thinkstock.com

Muškarcu je nakon uhićenja u krvi izmjereno dva promila alkohola, a iz policije tvrde kako je osumnjičeni u više navrata prijavljivan zbog obiteljskog nasilja

25.4.2018.
19:15
Thinkstock.com
VOYO logo

U utorak se u Marinom Selu u blizini Lipika odigrala scena koja kao da je izišla iz nekog scenarija za horor film. 

Naime, Policija je u ranim poslijepodnevnim satima izvijestila o požaru koji bukti u kući u kojoj su vatrogasci nakon gašenja pronašli beživotno tijelo 49-godišnje Marije L.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za njezino ubojstvo osumnjičen je njezin suprug Željko L., koji je navodno bio vrlo ljubomornog karaktera. Željko je suprugu navodno najprije zadavio užetom, a potom zapalio dio kuće kako bo počistio tragove svog zločina. 

Na zidu obiteljske kuće nakon zločina je ugledana i jeziva poruka u kojoj je pisalo 'Posljednja želja da smo zajedno u grobu', a pretpostavlja se da ju je napisao upravo Željko. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osumnjičeni je nakon počinjenog djela pobjegao i sakrio u obližnjoj šumi, no policija mu je u večernjim satima uspjela ući u trag i uhititi ga. Navodno je pronađen kako bezbrižno spava u šumarku. Nakon toga predan je pritvorskom nadzorniku u Policijskoj postaji u Pakracu.

U krvi mu je nakon uhićenja izmjereno dva promila alkohola, a iz policije tvrde kako je osumnjičeni u više navrata prijavljivan zbog obiteljskog nasilja, iako je od zadnjeg puta prošlo više od pet godina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marija je bila kućanica i brinula se o obitelji. Imala je šestero djece sa Željkom i jednu kćer iz prvog braka, koja joj je podarila dvoje unučadi. Željko je radio na građevini.

"Marija je dulje vrijeme razmišljala o pokretanju zahtjeva za razvod braka. Njezin suprug nije loš čovjek, ali je sklon alkoholu, a kada popije, pretvori se u drugu osobu. Postajao je ljubomoran i lako gubio kontrolu. Često su se svađali. Ipak, ne mogu vjerovati da ju je ubio. Uvijek je govorio da je voli", rekla je jedna mještanka sela za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo