riječ o nasilnoj smrti / Zagonetna smrt u Karlovcu: policija ne isključuje mogućnost da je starica ubijena

Image
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL/Ilustracija

Da se radi o sumnjivoj smrti, potvrđuje i činjenica da je policijskim očevidom rukovodila zamjenica županijske državne odvjetnice Ljubica Fiškuš Šumonja

17.2.2016.
14:48
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Nakon dojave člana obitelji policija je u srijedu prijepodne pronašla mrtvo tijelo 77-godišnje žene u njenoj kući u Karlovcu, a prema prvim informacijama smrt je nastupila pod sumnjivim okolnostima.

Mrtvo tijelo Barke Bogović (77) pronašla je policija u srijedu u njenoj obiteljskoj kući u karlovačkom predgrađu Novi Novaki, a da se radi o sumnjivoj smrti, potvrđuje i činjenica da je policijskim očevidom rukovodila zamjenica županijske državne odvjetnice Ljubica Fiškuš Šumonja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oko 13 sati s mjesta događaja vozilom hitne pomoći, uz policijsku pratnju, odvezen je sin pokojnice, Mario Bogović.

Županijska državna odvjetnica Gordana Križanić rekla je Hini da ne može potvrditi da je u ovom slučaju riječ o nasilnoj smrti, jer očevid još traje, ali da će njena zamjenica dati novinarima izjavu nakon završetka očevida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema prvim policijskim informacijama tijelo je pronađeno u srijedu prijepodne u 10,40 sati, po dojavi člana obitelji, a okolnosti smrti tek se utvrđuju.

Susjeda Darinka Benković rekla je Hini da su ovih dana susjedi međusobno komentirali da Barku nisu vidjeli od Božića, najprije su mislili da je kod drugog sina, u gradu, ali da su ovih dana svi zaključili da bi netko trebao obavijestiti policiju da je sumnjivo što gospođe nigdje nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo