zadobio nekoliko ubodnih rana / Zatvorenik u Lepoglavi pokušao ubiti drugog zatvorenika improviziranim nožem

Image
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL

Prema prikupljenim podacima 34-godišnji zatvorenik je u subotu, 18. veljače oko 7,20 sati na hodniku kaznionice, u cilju usmrćenja, improviziranim bodežom zadao 35-godišnjem zatvoreniku nekoliko uboda

20.2.2017.
17:20
Marko Jurinec/PIXSELL
VOYO logo

Zatvorenik naoružan improviziranim nožem pokušao je prije dva dana u kaznionici u Lepoglavi ubiti dugog zatvorenika koji je napad preživio s nekoliko zadobivenih uboda i rezova po glavi i vratu, izvijestile su u ponedjeljak nadležne službe.

Prema dosad prikupljenim podacima 34-godišnji zatvorenik je u subotu, 18. veljače oko 7,20 sati na hodniku kaznionice, u cilju usmrćenja, improviziranim bodežom zadao 35-godišnjem zatvoreniku nekoliko uboda i reznih rana u području glave i vrata, utvrđeno je očevidom koji su proveli Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu i varaždinska policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi utvrđivanja svih okolnosti naloženo je vještačenje alkoholiziranosti sudionika događaja i provođenje daljnjih izvida, izvijestilo je u ponedjeljak Državno odvjetništvo.

Žrtava napada, stara 35 godina, prvo je ambulantno pregledana u kaznionici, zatim je prevezena u varaždinsku bolnicu, gdje su joj utvrđene višestruke ozlijede te je potom vraćena u kaznionicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozljede koje je zadobila žrtva bit će okvalificirane naknadno, dok će osumnjičeni biti kazneno prijavljen zbog ubojstva u pokušaju, izvijestila je varaždinska policija. 

Napadač je žrtvi prišao s leđa te joj je improviziranim nožem, napravljenim od tijela drške žlice i plastičnog nastavka drške od metle nanio ubodne rane po glavi, lijevoj ruci i leđima, izvijestilo je Ministarstvo pravosuđa, navodeći da su pravosudni policajci pravovremeno intervenirali i onemogućili zatvorenika u daljnjem nanošenju ozljeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo