pod okriljem noći / Završena istraga napada na Vrbiku: četvorica pritvorena zbog paljenja Uberovog taksija

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Prema pisanju medija napadači na Uber taksi bili su maskirani, a vozač je umalo izgorio. Kada su vidjeli da je automobil planuo napadači su se navodno razbježali po okolnim ulicama

12.10.2016.
20:55
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Policija je u srijedu izvijestila da je uhitila i pritvorskom nadzorniku predala četiri osobe koje sumnjiči da su u rujnu zapalili automobil taksista Ubera na zagrebačkom Vrbiku.

U priopćenju na svojoj internetskoj stranici zagrebačka policija izvijestila je da je dovršila kriminalističko istraživanje nad četiri osumnjičene osobe u dobi od 28, 33, 39 i 40 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Terete ih da su 27. rujna oko 1.35 sati prišli automobilu zaustavljenom u Ulici Ivana Lučića izudarali ga palicama i potom kroz razbijen prozor ubacili "najvjerojatnije zapaljenu signalnu baklju tzv. bengalku".

U automobilu se najprije zapalila tkanina na sjedalima, a vatra se ubrzo proširila na unutrašnjost i stražnji vanjski dio vozila. Vandali su, prema tvrdnjama policije, na autombilu istovremeno probili i razrezali gume.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Po dovršetku kriminalističkog istraživanja osumnjičene osobe su predane pritvorskom nadzorniku, a Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnijeto je posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave", izvijestila je policija koja uhićene tereti za "dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom" na štetu 36-godišnjeg vozača.

Prema pisanju medija napadači na Uber taksi bili su maskirani, a vozač je umalo izgorio. Kada su vidjeli da je automobil planuo napadači su se navodno razbježali po okolnim ulicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo