SVE JE ISPRIČALA MAJCI / Završio iza rešetki: Pedofil spolno zlostavljao djevojčicu dok su joj roditelji bili u drugoj sobi

Image
Foto: Thinkstockphotos
Image
Foto: Thinkstockphotos

Oni naime svi zajedno žive u jednom kućanstvu, a on joj je prišao pod izlikom da će joj izmasirati vrat i ramena

27.4.2019.
21:41
Thinkstockphotos
VOYO logo

U Rijeci je podignuta optužnica protiv 54-godišnjaka koji se tereti za kazneno djelo spolnog zlostavljanja i iskorištavanja spolnom zlouporabom djeteta mlađeg od 15 godina, te za kazneno djelo protiv spolne slobode, spolnim uznemiravanjem.

Monstruma optužnica tereti da je jedne noći, u kasnim večernjim satima u dnevnom boravku nasrnuo na maloljetno dijete kako bi zadovoljio svoj spolni nagon, iskoristivši priliku da joj majka i otac spavaju u drugoj sobi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI

Oni naime svi zajedno žive u jednom kućanstvu, a on joj je prišao pod izlikom da će joj izmasirati vrat i ramena. Prišao joj je s leđa i rukama preko odjeće uhvatio je za grudi, stisnuo i masirao na što je djevojčica grubo reagirala i odgurnula njegove ruke sa svog tijela, iznenađena i preplašena. Odmah je utrčala u svoju sobu i zaključala se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko mjeseci prije ovog događaja, optuženik je iskoristio priliku kad se djevojčica tuširala i bila gola u kupaonici, promatrajući je kroz prozor kupaonice. Također, promatrao ju je dok se presvlačila u svojoj sobi.K ad ga je primjetila, spustio je roletne i udaljio se od prozora.

Optuženik se branio da je znao da je maloljetna i da nema 15 godina te da ju je dodirivao po grudima ali i odmah zaustavio kad je vidio njezinu reakciju, ispričao joj se, negirajući da je namjeravao zadovoljiti spolni nagon, piše Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majka je odmah reagirala kad joj se dijete povjerilo. Potvrdila je i da se optuženik zna često dovoditi u alkoholizirano stanje kombinirajući uzimanje tableta s alkoholom, te da su primjetili da je često ulazio u njihove prostorije kad njih, roditelja, nije bilo kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo