TRAJE KRIMINALISTIČKA ISTRAGA / Zbog dvojice poginulih radnika, u Kninu 2. svibnja Dan žalosti: Izuzeti uređaji i oprema radi vještačenja

Image
Foto: Pixsell

Dan žalosti označit će se isticanjem zastava Republike Hrvatske i Grada Knina na pola koplja na svim zgradama državne vlasti i jedinica lokalne i područne samouprave

30.4.2019.
16:10
Pixsell
VOYO logo

Kninski gradonačelnik Marko Jelić proglasio je četvrtak, 2. svibnja, Danom žalosti na području grada Knina zbog pogibije dvojice mladih djelatnika Tvornice vijaka DIV.

Kninski gradonačelnik Marko Jelić jučer je najavio da će u Kninu, na dan pokopa poginulih radnika, biti proglašen dan žalosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesreća se dogodila dok je 34-godišnjak čistio bazen u pogonu galvanizacije, a 20-godišnjak je vidio da ga trese struja i krenuo mu pomoći, pri čemu su obojica nastradala.

Tijela poginulih radnika, po nalogu Županijskog državnog odvjetništva, prevezena su u ponedjeljak popodne na Odjel patologije radi utvrđivanja uzroka smrti, a policija utvrđuje okolnosti stradavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tijekom očevida izuzeti su uređaji i oprema radi daljnjeg vještačenja. Nakon obdukcije i provedenog kriminalističkog istraživanja utvrdit će se okolnosti stradavanja", priopćeno je iz policije.

Dan žalosti označit će se isticanjem zastava Republike Hrvatske i Grada Knina na pola koplja na svim zgradama državne vlasti i jedinica lokalne i područne samouprave te na zgradama kojima je sjedište ili se obavlja djelatnost pravnih ili fizičkih osoba koje obavljaju samostalnu djelatnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom Dana žalosti neće se obavljati zabavne priredbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo