rasplieć se klupko / Zbog pokušaja ubojstva mladića koji je izrešetan pronađen u bunaru kod Trogira, uhićena jedna osoba

Image

Teško ozlijeđenog 20-godišnjaka u suhom bunaru je pronašao mještanin koji se tuda šetao sa svojim psom i čuo zapomaganje

26.1.2017.
13:58
VOYO logo

Splitska policija u četvrtak je izvijestila da je u srijedu uhitila 22-godišnjaka pritvorenog zbog sumnje da je u subotu pokušao ubiti 20-godišnjaka u Vrsinama kod Trogira, a u policiji se, kako se doznaje, nalazi još jedan mladić koji se dovodi u vezu s tim zločinom.

No, kako je drugi mladić tek u četvrtak došao na ispitivanje u policiju, koje još traje, nikakvi službeni detalji nisu poznati. Prema pisanju medija taj se 22-godišnjak sam prijavio nakon što je čuo da je u srijedu uhićen njegov prijatelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu uhićeni mladić je, prema službenom priopćenju, nakon kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu doveden policijskom pritvorskom nadzorniku, a "daljnje kriminalističko istraživanje nad još jednom osobom koja se dovodi u vezu s ovim događajem se nastavlja".

Na svojoj internetskoj stranici splitsko-dalmatinska policija izvijestila je kako sumnja da je pritvoreni 22-godišnjak 21. siječnja na trogirskom području u mjestu Vrsine vatrenim oružjem, nanio teške tjelesne ozlijede 20-godišnjaku nakon čega ga je ostavio u suhom bunaru i udaljio se s mjesta događaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško ozlijeđenog 20-godišnjaka u suhom bunaru je pronašao lokalni mladić koji se tuda šetao sa svojim psom i čuo zapomaganje. Kolima Hitne medicinske pomoći mladić je prevezen na Odjel traume KBC Split gdje mu je utvrđeno više prostrijelnih rana po rukama i nogama. Zadržan je na liječenju, a u bolnici gdje ga čuva policija. Istovremeno "na terenu" traje istraživanje kako bi se utvrdile sve pojedinosti ovog brutalnog nedjela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo