oko 7 ujutro / Žena u Slavonskom Brodu ostavila ključeve u autu pa ga je pijani mladić ukrao i zabio se u kamion

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL/Ilustracija

Utvrđeno je da se radi o 24-godišnjaku, koji je bio pod utjecajem alkohola (0,93 promila), te su ga liječnici pregledali i potvrdili da je sposoban za daljnji postupak u policiji

15.8.2022.
13:59
Patrik Macek/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Policija je opisala slučaj koji se dogodio jučer u Slavonskom Brodu. Žena je ostavila ključeve u autu, a pijani mladić je auto ukrao, da bi uskoro doživio prometnu nesreću.

"Jučer (14. kolovoza), oko 7 sati, u Slavonskom Brodu, u Ulici Matije Gupca, nepoznati počinitelj je iskoristio nepažnju 33-godišnjakinje, koja je ostavila otključano vozilo s ključevima na sjedalu, te isto odvezao u nepoznatom smjeru. Policijski službenici su u 8.20 sati, na području Ruščice pronašli otuđeno vozilo i osumnjičenog. Utvrđeno je da se radi o 24-godišnjaku, koji je bio pod utjecajem alkohola (0,93 promila), te su ga liječnici pregledali i potvrdili da je sposoban za daljnji postupak u policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kriminalističkim istraživanjem nad 24-godišnjakom potvrđena je sumnja u počinjenje kaznenog djela neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari. Utvrđeno je da je isti, nakon što je otuđio vozilo, oko 7.30 sati, u Naselju Andrije Hebranga (Slavonski Brod), krećući se kolnim ulazom, osvrtnim zrcalom oštetio metalni ormarić plinske instalacije. Također je utvrđeno da je u 7.55 sati, u Ruščici, zbog neprilagođene brzine sletio s kolnika na šljunčanu površinu, udarivši u teretno vozilo. U prometnim nesrećama nije bilo ozlijeđenih osoba.

Policijski službenici protiv 24-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu, te prekršajne naloge zbog prometnih prekršaja, dok su 33-godišnjakinji izdali upozorenje zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama", objavila je policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo