istraga u tijeku / Žestoki obračun mladića kod Koprivnice: jedan razbio staklo i ozbiljno prijetio

Image
Foto: Youtube Screenshot / Flickr / Ilustracija

Nakon tučnjave je 32-godišnji mladić zajedno s ocem otišao na policiju i prijavio drugog mladića da mu je prijetio kao i razbio stražnje staklo automobila

28.3.2018.
10:34
Youtube Screenshot / Flickr / Ilustracija
VOYO logo

Ulica Poljanec u Koprivničkim Bregima jučer je oko 17 sati bila poprište žestokog obračuna dvojice mještana, starih 32 i 26 godina. Kako je priopćila Dijana Žagar iz koprivničke policije, 32-godišnjak je nakon kraće prepirke šakom u glavu udario 26-godišnjeg poznanika, prenosi Podravski.hr.

Mladić nije ostao dužan te mu je žestoko uzvratio, a obojica su nakon policijske intervencije odbili pomoć liječnika "kao nepotrebnu" te tako zaradili prekršajne prijave. Međutim policajci su se nedugo nakon toga opet vratili u Koprivničke Brege i uhitili 26-godišnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon tučnjave je 32-godišnji mladić zajedno s ocem otišao na policiju i prijavio drugog mladića da mu je prijetio kao i razbio stražnje staklo automobila.

"Zbog kaznene prijave policijski službenici provode daljnje kriminalističko istraživanje kako bi utvrdili sve okolnosti prijavljenog događaja", izjavila je dodala je Dijana Žagar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo