ubojstvo žene / Zločin u Krku! Susjed svjedoči: 'Suprug je besciljno hodao dvorištem gol do pojasa, ali se nisam htio mješati'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Riječ je o sredovječnoj ruskoj državljanki nastanjenoj u Njemačkoj. Pronađena je zadavljena u stanu, a za zločin se sumnjiči njen suprug

28.7.2021.
8:42
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Policijska uprava primorsko-goranska potvrdila je danas da se u gradu Krku dogodilo ubojstvo strane državljanke, a više će informacija biti poznato po okončanju očevida koji i dalje traje.

Image

Ovo je zgrada u Krku gdje je ubijena njemačka državljanka

Image

Ovo je zgrada u Krku gdje je ubijena njemačka državljanka

Novi list piše da je riječ o sredovječnoj ruskoj državljanki nastanjenoj u Njemačkoj. Pronađena je zadavljena u stanu, a za zločin se sumnjiči njen suprug. Njezino tijelo je pronađeno je nakon što su rolete stana bile danima spuštene, a nju u tom periodu nitko nije vidio. No, zato su susjedi tijekom vikenda čuli galamu. Prepričavaju kako se u noći sa subote na nedjelju čula glasna svađa i lom koji je naprasno "prekinut" sat iza ponoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idućeg dana suprug nesretnice viđen je kako oko svog bijelog Volva njemačkih registarskih oznaka, parkiranim na cesti uz prostrano dvorište luksuzne zgrade s bazenom rastrojeno hoda te sa sebe skida i na tlo odbacuje odjeću.

"Čovjek, inače krupnije građe, djelovao je rastrojeno, vrtio se oko automobila i na tlo bacao čarape", rekao je jedan od susjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo mi je čudno, ovaj je besciljno hodao dvorištem gol do pojasa ali se nisam htio mješati, tim više što tog čovjeka nisam znao od ranije, a i pretpostavio sam da nekakva svađa ondje dalje traje", kaže susjed koji je i sam bio šokiran saznanjem da se ondje zbio zločin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo