incident u zagrebu / 'Znate li tko sam ja?': Sin Josipa Đakića pijan prijetio policajcima pa ga priveli

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL/Facebook

Sinu saborskog zastupnika na alkotestu je utvrđeno 1,5 promila alkohola u krvi.

19.6.2020.
17:04
Tomislav Miletic/PIXSELL/Facebook
VOYO logo

Tomislav Đakić (22), sin HDZ-ova saborskog zastupnika Josipa koji se kandidira i za novi mandat, i to kao drugi na HDZ-ovoj listi u IV. izbornoj jedinici, zbog prijetnji policijskim službenicima priveden je u srijedu.

Kako neslužbeno doznaje Telegram, incident se dogodio u srijedu poslijepodne ispred zagrebačkog restorana Trnjanka. Policija je pozvana jer se, prema dojavi, sukobilo više muškaraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policajci su pred Trnjankom zatekli osobe koje su tražile intervenciju, ali i navodno vidno pijanog Tomislava Đakića. Čim je ugledao policajce, počeo je na njih vikati i psovati ih. “Znate li vi tko sam ja?”, urlao je Đakić mlađi dok su ga policajci pokušavali umiriti.

Nastavio im je prijetiti: “Svi ćete dobiti otkaz!”. Bez obzira na to što je opetovano upozoren da se smiri i prestane s vrijeđanjem, mladić je policajcima poručio da mu mogu “popušiti k….”te im je psovao majke. Jednog policajca Tomislav Đakić je navodno i pljunuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju su ga ipak vezali i priveli u 8. policijsku postaju na zagrebačkom Trnju. Tamo je utvrđeno da je pod utjecajem alkohola. Izmjerena mu je koncentracija od 1,5 promila alkohola u krvi, potvrđeno je Telegramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo