SNIMKA STRAVIČNOG ZLOČINA / Curicu propucali u prsa, ostala paralizirana

Image

Majka petogodišnje djevojčice Sharmila Kamaleswaran slomila se kada je policija na suđenju bandi u ožujku prošle godine vidjela snimku, no hrabro je rekla tužiteljima da se snimka mora prikazati.

28.3.2012.
7:52
VOYO logo

ThushaKamaleswaran igrala se u stričevoj trgovini u Londonu sa bratom i sestrom kada je u prostoriju upala banda te curicu propucala kroz prsa.

Majka petogodišnje djevojčice SharmilaKamaleswaran slomila se kada je policija na suđenju bandi u ožujku prošle godine vidjela snimku, no hrabro je rekla tužiteljima da se snimka mora prikazati.

Trojici muškaraca NathanielGrant (21), KazeemKolawole (19) i AnthonyMcCalla (20) koji su sudjelovali u pucnjavi kaznu će odrediti u utorak, a u ponedjeljak su ih proglasili krivima.

Thusha je nakon pucnjave ostala paralizirana, a do kraja života će se morati netko brinuti o njoj. Nakon pucnjave joj je srce stalo dva puta te je bila klinički mrtva.

Banda je, osim curice, upucala i RoshanaSelvakumara koji je u tom trenutku bio u trgovini. On se sada potpuno oporavio od tada nanesenih ozljeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo