SUDSKA FARSA U SPLITU / Cviku i treći put odgođeno suđenje

Image

Optuženom korčulanskom dileru i njegovoj skupini ponovno je odgođeno suđenje. Problem je ovaj put bio sastav Sudskog vijeća.

29.6.2009.
10:59
VOYO logo

SPLIT - Zbog zahtjeva odvjetnika Jadrana Franceschija za izmjenom sastava Sudskog vijeća, na splitskom Županijskom sudu je u ponedjeljak i treći put odgođeno suđenje Jakši Cvitanoviću Cviku i njegovoj skupini od 15 optuženih dilera s korčulanskog područja.

Naime, Franceschi je zatražio izuzeće članova Vijeća Mlađana Prvana i Damira Romca zbog toga što je sudac Romac bio predsjednik vijeća u predmetu u kojem se Jakši Cvitanoviću Cviku sudilo zbog prijetnji svjedokinji Petri Gugić, dok je sudac Prvan u istom predmetu vodio istragu, pa, drži odvjetnik, ne mogu biti objektivni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim njega, optuženi Jakša Cvitanović je zatražio izuzeće predsjednika Županijskog suda Ante Perkušića jer, po njegovim riječima, nije dobro izabrao članove Vijeća. Zbog svih je ovih zahtjeva današnja rasprava odgođena, a novi datum objavit će se naknadno.

Sudski proces protiv Cvika i njegove skupine, koji su optuženi da su od 2003. do 2006. godine preprodavali heroin, prvi je put odgođen jer je trojici optuženika kasnio brod s Korčule pa se nisu ni pojavili na sudu, dok je do odgode druge rasprave došlo zbog izmjene Sudskog vijeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo