nevjerojatna transformacija / Devetogodišnja curica izgubila 30 kg u godinu dana!

Image

Ne tako davno Breanna Bond bila je samo jedna u moru pretile djece diljem svijeta. Danas, nakon što je izgubila čak 30 kilograma, ova devetogodišnjakinja inspiracija je mnogima.

11.12.2012.
13:00
VOYO logo

Breanna Bond težila je 84 kilograma, u školi su je zlostavljali na dnevnoj bazi, a što je najgore, imala je ozbiljnih problema sa zdravljem. Naime, jako teško je disala i konstantno se osjećala umorno.

Tada je njena majka odlučila da je vrijeme za promjenu. Svaki je dan vodila kćer u duge šetnje bez obzira na vremenske uvjete. Uz pravilnu prehranu, s vremenom je Breanna počela vježbati i na traci za trčanje, a u školi se bavila košarkom i plivanjem. Godinu dana kasnije, ova devetogodišnja djevojčica je mršavija, zdravija i sretnija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U školi su me uvijek zadirkivali zbog debljine, a sada se mogu baviti bilo kojim sportom i kad se igram s prijateljima, mogu držati korak s njima. Jednostavno se mogu puno više kretati", izjavila je Breanna.

"Ona je inspiracija cijelom svijetu i djeci koja imaju problem s debljinom. Pokazala je da se sve može učiniti s parom tenisica i motivacijom. To je potpuno promijenilo njezin život", zaključila je Breannina majka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo