stravičan slučaj u americi / Dirljivi susret dječaka i majke: Otac ga četiri godine držao zatočenog

Nevjerojatna priča iz SAD-a. 13-godišnji dječak, čiji je nestanak prijavljen prije četiri godine, konačno je pronađen. I to u kući svog oca, koji ga je držao zatočenog iza lažnog zida svoje kuće. Zahvaljujući samo vlastitoj snalažljivosti, dječak je spašen i vraćen majci.

30.11.2014.
19:31
VOYO logo

Osmijeh i čvrst zagrljaj, nakon duge četiri godine razdvojenosti. Dječak (13), kojeg su smatrali nestalim, ponovno je sa svojom majkom nakon što je oslobođen iz očeva zatočeništva koji ga je čitavo vrijeme držao zatvorenog u lažnom zidu ugradbenog garažnog ormara u Georgiji.

Iako je sada na sigurnom, dječak, čiji su roditelji rastavljeni, traumu će još dugo pamtiti.

Sve je počelo 2010., kada je dječak doputovao u Arizonu posjetiti oca i njegovu novu obitelj. Par dana poslije gubi mu se svaki trag. Majka prijavljuje nestanak, a otac tvrdi da ne zna gdje mu je dijete. Godine neizvjesnosti prekinula je poruka mobitelom, koju je 13-godišnjak poslao sestri i otkrio da je zatočen u očevoj kući.

"Pronašli smo ga unutar kuće, u prostoriji skrivenoj iza lažnog zida. Oslobodili smo ga i vratili majci. Sada trebamo otkriti što se točno dogodilo", rekao je policijski istražitelj Kevin Hughes.

Otac i maćeha odmah su uhićeni, a u pritvoru je završilo još troje maloljetnih ukućana. Protiv svih je podignuta optužnica za otmicu i okrutnost prema djeci. Okrutnost zbog koje je ovaj dječak četiri godine proveo tamo gdje nije želio biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo