građani u panici / Divlje zvijeri siju strah na ulicama Ohija

Image
Foto: Thinkstock

Deseci divljih zvijeri, među kojima lavovi, tigrovi, medvjedi i vukovi, pobjegli su iz jednog privatnog rezervata u Ohiu, pa je za njima pokrenuta opsežna potjera.

19.10.2011.
12:00
Thinkstock
VOYO logo

Policija i nadležna službe u potjeri su već usmrtile 25 životinja. Stanovnicama ruralnog dijela te američke savezne države naređeno je da ostanu u kućama.

Uspostavljen je sigurnosni kordon oko rezervata čiji je vlasnik Terry Thompson pronađen mrtav u blizini nekoliko otvorenih kaveza. Uzrok smrti još uvijek nije službeno potvrđen.

Uzbuna je oglašena u utorak poslijepodne kada je policija počela zaprimati dojave osoba koje su vidjele zvijeri kako tumaraju okolinom.

Kako navodi policija, vlasnik je u kavezu držao 48 životinja, među kojima i grizlije, mrke medvjede, vukove i nekoliko vrsta velikih mačaka poput lavova, tigrova i geparda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije poznato koliko je točno životinja prešlo ogradu rezervata, za koju Lutz kaže da ionako nije napravljena za ograničavanje kretanja divljih životinja.

Vlasnik Terry Thompson pušten je prije tri tjedna iz zatvora, gdje je odslužio kaznu za nezakonito posjedovanje oružja. Agenti FBI-ja u lipnju 2008. godine ušli su na posjed i ondje zaplijenili više od 100 komada vatrenog oružja.

Pokojni Thompson je već plaćao globu zbog toga što je puštao životinje da se slobodno kreću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo