MALOLJETNA KAMIKAZA / Dječak (9) sa 130 km/h bježao od policije

Devetogodišnjak iz Indiane ukrao je roditeljima automobil i upustio se u ludu vožnju. Policija ga je uhvatila kako vrluda po cesti i juri 130 km/h. Potjera za njim trajala je 20 minuta.

31.8.2009.
11:22
VOYO logo

GREENFILED - Devetogodišnjak iz grada Greefielda u američkoj saveznoj državi Indiani, ljut zbog toga što su mu roditelji naredili da ide na spavanje, ukrao je ključeve maminog automobila, iskrao se iz kuće i krenuo u sumanutu vožnju cestom prema Knightstownu.

Brzinom od gotovo 130 km/h dječak je vrludao po cesti pa ga je vrlo brzo uočila policijska patrola. Policajci su krenuli za automobilom pretpostavljajući da je za upravaljačem pijani vozač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Punih 20 minuta nemoćno su gledali kako prelazi s jedne na drugu stranu ceste te uz puno sreće izbjegava automobile koji su mu dolazili iz suprotnog smjera.

Dječak je u nekoliko navrata i izletio s ceste na koju bi se potom vraćao. Nakon 25 kilometara potjere, automobil je zaustavljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kada su ga policajci okružili, uslijedio je šok. Naime, za volanom nije bilo nikoga dok je na podu pokraj stražnjeg sjedala ležao dječak koji je policajcima odmah priznao da je roditeljima ukrao ključeve i mobitel te da je bježao od kuće.

 Dječak, srećom, nije ozlijeđen, a policija je protiv njega podnijela prijavu zbog bijega pred snagama reda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo