STRAVIČNA NESREĆA U ISTRI / Djevojka (17) ispala iz vozila i preminula u potoku

Image
Foto: Ilustracija

Nesreća se dogodila kada je osobni automobil 'fiat bravo' pulskih registracija, iz još neutvrđenih razloga, a najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, u zavoju sletio izvan kolnika.

30.12.2012.
12:10
Ilustracija
VOYO logo

CEROVLJE - Sedamnaestogodišnja djevojka iz okolice Pazina smrtno je stradala u teškoj prometnoj nesreći koja se u subotu navečer oko 21,30 sati dogodila na cesti između Paza i Cerovlja, a teško je ozlijeđeno dvoje 18-godišnjaka, izvijestila je istarska policija, koja je očevid na mjestu nesreće provodila do jutros u 3 sata.

Nesreća se dogodila kada je osobni automobil "fiat bravo" pulskih registracija, iz još neutvrđenih razloga, a najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, u zavoju sletio izvan kolnika. Automobil se otkotrljao niz zemljanu padinu te se zaustavio u obližnjem potoku prevrnut na krov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smrtno stradala 17-godišnja djevojka je najvjerojatnije ispala iz auta u potok i preminula na mjestu nesreće, a obdukcijom će se utvrditi je li djevojka umrla od ozljeda ili utapanjem, navode iz Policijske uprave istarske.

Teško ozlijeđeni 18-godišnji mladić i djevojka prevezeni su u riječki KBC na Sušaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na intervenciji teške prometne nesreće bile su ekipe Hitne medicinske pomoći Pazin, Buzet i Pula te vatrogasci iz javne vatrogasne postrojbe Pula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo