prometna kod vodnjana / Djevojka i mladić smrtno stradali na motociklu

Image
Foto: RTL

Djevojka je pala preko ograde na zemljanu površinu, a mladić je ostao ležati na kolniku. U tom trenutku iz smjera Vodnjana naišao je i preko njega prešao osobni automobil.

27.7.2013.
9:00
RTL
VOYO logo

Dvoje mladih motociklista smrtno su stradali jutros u 4,50 sati na županijskoj cesti Vodnjan-Svetvinčenat, na nadvožnjaku iznad Istarskog ipsilona kilometar od Vonjana, izvijestila je istarska policija.

"Poginuli su 29-godišnjak i 21-godišnjakinja s područja Kvarnera no još nije utvrđeno tko je upravljao motociklom", rekla je glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesreća se dogodila kad je vozač (ili vozačica) motocikla "aprilia" riječkih registarskih oznaka, na putu iz Vodnjana u oštrom desnom zavoju izgubio nadzor nad motociklom, prešao na suprotnu stranu kolnika te udario u zaštitnu ogradu.

Djevojka je pala preko ograde na zemljanu površinu, a mladić je ostao ležati na kolniku. U tom trenutku iz smjera Vodnjana naišao je i preko njega prešao osobni automobil, kojim je upravljao 48-godišnjak iz Pule.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od zadobivenih ozljeda oboje su preminuli na mjestu nesreće, a vozač "volva" je prošao bez ozljeda.

Cesta je zbog očevida još zatvorena za promet, a promet se usmjerava prema Balama. Policijski očevid utvrdit će okolnosti stradavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo