Stigao toplinski val / Do kraja tjedna temperature i do 38 stupnjeva!

Temperatura u većem dijelu zemlje kretala se oko 30 stupnjeva, no to je tek početak. Do kraja tjedna dosegnut će i 38 na kontinentu. Dubrovčani su već noćas osjetili što znače paklene vrućine.

23.7.2013.
19:11
VOYO logo

Upeklo je iznad Straduna. Spas se tražio u vodi, sladoledu, i naravno moru. Temperatura u Dubrovniku nije prelazila 29 stupnjeva no pravi problem su vrele noći na čak 26 stupnjeva.  

Zagrepčani dobro, no dan je donio opaki 31 stupanj. U parku Maksimir najbolje je, čini se, patkama i somovima, ali tko se potrudio mogao je naći hladovinu i ledeno osvježenje.

Bijeg od vrućine i osvježenje Zagrepčani mogu potražiti i na javnim fontanama, a najbolje to znaju ovi klinci iza mene. Kupanje je doduše zabranjeno, no plivače nitko ne tjera.

Super je, kažu Osječani, i na gradskim bazenima i obali Drave. Danas ih je grijalo 30 stupnjeva, a do kraja tjedna slijedi im temperaturni pakao. Živa će pokazivati 38 stupnjeva.

"U četvrtak će u kontinentanlom dijelu zemlje pasti kiša, no to neće rashladiti. Bit će još toplije do kraja tjedna. Na kontinentu do 38, a moru 30", poručio je RTL-ov meteorolog NikolaVikić-Topić.

Blago onima koji u osvježenje mogu uskočiti.

Aktualnu vremensku prognozu možete pratiti i OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa




Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo