mala zemlja velikih ljudi / Dobra srca Hrvatske: Obrana Slavonije ujedinila je Hrvatsku

Mala zemlja, velikih ljudi! Za pomoć najugroženijima prikupljeno je više od 8.5l milijuna kuna, a obrana Slavonije ujedinila je Hravstku!

20.5.2014.
19:43
VOYO logo

Pozdravili su se s prijateljima i rodbinom, ostavili obveze, neki na poslu uzeli i godišnji odmor, te krenuli put Slavonije. Osjećaju da trebaju biti tamo, iako nisu svjesni što ih čeka.

Kada su čule da Udruga ratnih veterana Tigrova organizira prijevoz u Slavoniju, Marina i Izabela odmah su skupile najosnovnije i stavili se na raspolaganje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjela sam što me čeka i spremna sam. Kažu Tigrovi da sam spremna ako treba i za Afganistan. Ja na lopatu idem sigurno", kazala je optimistično Marina Miletić iz Velike Gorice.

"Moja mama ni ne zna. Nitko ne zna da sam krenula", priznala je odvažna Izabela Odeljan iz Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pedesetak Bad Blue Boysa čekao je vlak koji je danas u 13 sati i 7 minuta sa zagrebačkog Glavnog kolodvora krenuo put Vinkovaca.

"Bad Blue Boysi su oduvijek bili poznati kao humanitarni ljudi. Ja sam jedan poziv pustio na forum, to se proširilo na Facebooku i danas mi cijeli dan mobitel zvoni", prepričao je Igor Oršolić, navijač Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihovi su splitski kolege krenuli još sinoć. Navijaju za posve drugi klub, ali kao da je to u ovo vrijeme uopće i bitno.

"Pozivam ovim putem sve bez obzira na klupsku pripadnost, bez obzira na regiju da se svi skupimo i da pomognemo najugroženijima", apelirao je Stipe Lekić iz Torcide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se da su ga čuli jer današnji prizori koji pokazuje kako je nevolja ujedinila baš sve. Momci iz navijačkih udruga pokazali su da su najjači kad su zajedno. Uskoro kao pomoć stižu i drugi navijači koji su krenuli put Slavonije.

Svi putuju, ali on je još premalen. Dok njegovi Samoborci skupljaju pomoć, osmogodišnji Dominik svom je nepoznatom prijatelju odlučio napisati pismo koje je ganulo Hrvatsku.  

"Žao mi je što si morao napustiti svoju kuću, pa ti šaljem svoju igračku. Možda se jednog dana i upoznamo. Dominik", napisao je dječak pismo koje je ganulo cijelu Hrvatsku.

Dominik je osim pisma i igračaka svima poslao i ohrabrenje da izdrže još malo jer Hrvatska nikada već dugo nije bila ujedinjena kao što je danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo