fokus na milanovićima / Doznajte tajnu premijerovog papirnatog brodića!

Cijela Hrvatska priča o papirnatom brodiću i crnom kruhu. Premijerovo izvanredno obraćanje naciji i savjeti o zdravoj prehrani njegove supruge pali su u drugi plan zbog dva zanimljiva detalja koji su postali instant hit na internetu i izvan Hrvatske.

29.10.2014.
19:16
VOYO logo

Prvi put se izvanredno obratio naciji, ali rijetki su slušali Zorana Milanovića. Većini je zanimljiviji bio mali papirnati brod na premijerovom stolu.

Rasprave o tome je li brodić djelo premijerovih ruku i kud plovi - prekinut je na Instagramu. Vlada je službeno objavila kako je to draga uspomena koju mu je darovao sin kad je krenuo u školu i nije bilo potrebe da ga se sa stola makne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, u fokusu javnosti našla se i voditeljica Odjela za promicanje zdravlja Sanja Musić Milanović, supruga premijera.

Ova je pak izjava premijerove supruge postala instant hit. U regiji su je proglasili hrvatskom Mariom Antoanetom, koja je narodu slično poručila da jede kolače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Režite crni kruh na tanke šnite, a možete i žile ako vam je pun kufer pametnih savjeta za zdrav život", grubo je, priznaje i sama, napisala na Twiteru Jadranka Kosor, čije su se izjave o krumpir salati slično secirale.

Premijerova supruga ispravno je savjetovala da crni kruh treba rezati tanko, kao što premijeru vjerojatno jest bilo traumatično kad mu je pukla cijev i poplavila stan, ali pamte se nespretne izjave, ne namjere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo