ukrali kilogram zlata / Dvojica maloljetnika opljačkali crkvu na Korčuli

Image
Foto: PHOTOS.COM

Dvojica maloljetnika osumnjičena su da su ukrali zlatni nakit iz crkve u Blatu na Korčili, a 23-godišnjak i 44-godišnjakinja za njegovu prodaju.

12.12.2012.
15:34
PHOTOS.COM
VOYO logo

Kriminalističkom istragom korčulanska policija utvrdila je da su dvojica maloljetnika proteklog tjedna provalili u prostorije crkve u Blatu i s Gospina kipa u više navrata ukrali zlatni nakit težak oko kilogram.

Nakit su 23-godišnjak i 44-godišnjakinja prodavali u prodavaonicama za otkup zlata u Blatu, Veloj Luci i Metkoviću, izvijestila je Policijska uprava dubrovačko-neretvanska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utvrđeno je da su prodali oko pola kilograma zlata, čime su ostvarili korist od 61.000 tisuću kuna, a tim su novcem kupili automobil, mobitele, tenisice i druge predmete koji su im privremeno oduzeti.

Kod osumnjičenika također je pronađeno i oduzeto 270 grama zlatnog nakita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv dvojice maloljetnika slijedi posebno izvješće mjerodavnome Državnom odvjetništvu za mladež zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe, a 23-godišnjak i 44-godišnjakinja, zbog pomaganja u toj krađi, dovedeni su pritvorskome nadzorniku dubrovačko-neretvanske Policijske uprave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo