STRAVA KOD MALINSKE / Estonka na Krku pregažena nakon pada s motocikla

Image

Suvozačica na motociklu pala je na suprotni kolnički trak nakon sudara s kolonom vozila. Zatim je na nju naletjelo teretno vozilo.

31.7.2010.
17:07
VOYO logo

KRK - U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 12,45 sati na otoku Krku u blizini kružnog toka kod mjesta Sv. Vid Miholjice blizu Malinske, na mjestu je poginula državljanka Estonije, suvozačica na motociklu koji je sudjelovao u nesreći.

Do nesreće je došlo kada je motocikl kojim je upravljao državljanin Estonije, krećući se krčkom magistralom od zapada prema istoku, nakon prolaska kružnog toka, udario u osobno vozilo "Toyota" slovenskih registarskih oznaka, zaustavljeno u koloni vozila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok je vozač tek lakše ozlijeđen, suvozačica je od siline udarca pala s motocikla na suprotnu kolničku traku te je na nju naletjelo teretno vozilo koje je naišlo iz suprotnog smjera.

Policija utvrđuje sve okolnosti teške prometne nesreće, a na mjesto događaja su, osim Hitne pomoći, upućeni i istražni sudac te dežurni općinski državni odvjetnik, stoji u izvješću PU primorsko-goranske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo