POLICIJA TRAŽI INFORMACIJE / Fotorobot ubojice zaštitara

Image

Policija je u srijedu objavila fotorobot pljačkaša poslovnice Volksbanke u zagrebačkoj Dubravi, koji je prilikom pljačke ubio zaštitara Sokol Marića.

29.12.2010.
18:48
VOYO logo

Policijska uprava zagrebačka objavila je u srijedu navečer na svojim internetskim stranicama fotorobot počinitelja ubojstva i razbojništva u Volksbanci, u zagrebačkoj Dubravi, 22. prosinca.

Fotorobot je izrađen na temelju fotografija s videonadzora u banci, a riječ je o muškarcu od 40-ak godina, srednje tjelesne građe, ispijenog lica s podočnjacima i špičastog nosa. U trenutku ubojstva i razbojstva na glavi je imao šarenu kapu i smeđu jaknu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija moli građane koji imaju korisne podatke ili prepoznaju osobu, za pomoć u hvatanju pljačkaša i ubojice zaštitara u banci. Građani se mogu javiti na broj telefona policije 192 ili na email zagrebacka@policija.hr i pritom mogu ostati anonimni.

Oružana pljačka dogodila se 22. prosinca u 8,20 sati kada je razbojnik naoružan pištoljem upao u poslovnicu Volksbanke na zagrebačkoj Aveniji Dubrava i zatražio novac. U banci su bile četiri zaposlenice i 49-godišnji zaštitar Sokol Marića, Damir Klapšec, koji se bacio na razbojnika. Prilikom hrvanja razbojnik je ispalio više hitaca i ranio zaštitara koji je nakon desetak minuta od zadobivenih rana preminuo. Pljačkaš je potom uspio zgrabiti novac i pobjeći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo