ELISABETH I ŠESTERO DJECE / Fritzlove žrtve izašle s psihijatrije

Image

Dok monstruozni Josef Fritzl čeka suđenje zbog ubojstva, silovanja, otmice, incesta i držanja u ropstvu, njegove su žrtve napustile psihijatrijsku bolnicu.

29.12.2008.
16:58
VOYO logo

BEČ - Elisabeth Fritzl, žena koju je njezin monstruozni otac 24 godine silovao i držao u zatočeništvu, i njezinih šestero djece izašli su u ponedjeljak iz psihijatrijske bolnice u koju su primljeni u travnju, izjavio je njezin odvjetnik.

Obitelj sada živi u svojoj kući, dodao je odvjetnik Cristoph Herbst koji nije htio iznijeti druge potankosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Elisabeth, kojoj su sada 42 godine, bila je zatočena u podrumu gdje ju je otac prisilno držao i silovao 24 godine i gdje je rodila njegovih sedmero djece.

Jedno je dijete umrlo odmah po rođenju, a troje su posvojili Josef Fritzl i njegova žena koji su živjeli u istoj kući, iznad podruma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostala djeca su živjela u podrumu zajedno s majkom, odsječeni od vanjskog svijeta sve dok se najstarija kći (19) nije razboljela u travnju, nakon čega se strašna tajna počela razotkrivati.

Elisabeth i njezinih šestero djece od 5 do 19 godina živjeli su od tada u klinici u Amstetten Maueru, stotinjak kilometara zapadno od Beča, gdje im je pružena liječnička pomoć i gdje su bili zaštićeni od znatiželjnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josef Fritzl (73) optužen je za ubojstvo, silovanje, otmicu, incest i držanje u ropstvu. Suđenje mu treba početi u ožujku sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo