VATRA diljem Hrvatske / Gašenje požara otežano zbog mina, uglavnom pod nadzorom

Image
Foto: PIXSELL

Nastavljeno je gašenje požar koji je izbio prošli petak na Svilaji kod mjesta Donji Baljci u Šibensko-kninskoj županiji, a proširio se na područje Vrlike Otišića. Osim vatrogasnih snaga iz Šibensko-kninske i Splitsko dalmatinske županije, požar su gasila i dva canadaira. S obzirom da se požar proširo jednim dijelom u minski sumnjivo nenaseljeno područje, vatrogasci ga nadziru sa sigurne udaljenosti.

31.8.2012.
8:24
PIXSELL
VOYO logo

Ugašen je požar uz prugu u Otriću u Zadarskoj županiji u kojemu je izgorjelo deset hektara borove šume u blizini kuća, izvijestila je jutros Državna uprava za zaštitu i spašavanje (DUZS).

Požar su gasili djelatnici JVP Gračac koji su i dalje na terenu, uz pomoć dva canadaira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavljeno je gašenje požar koji je izbio prošli petak na Svilaji kod mjesta Donji Baljci u Šibensko-kninskoj županiji, a proširio se na područje Vrlike Otišića. Osim vatrogasnih snaga iz Šibensko-kninske i Splitsko dalmatinske županije, požar su gasila i dva canadaira. S obzirom da se požar proširo jednim dijelom u minski sumnjivo nenaseljeno područje, vatrogasci ga nadziru sa sigurne udaljenosti. Požar je i dalje aktivan, a tijekom noći na terenu se nalaze lokalne snage iz Drniša i Vrlike.

Nastavljena je sanacija i dežurstvo na požarištu kod Rudina iznad Kaštela koju obavljeju lokalne vatrogasne snage iz Gomilice, Kaštela i Mladosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Požaru između Putnikovića i Žuljane na poluotoku Pelješcu jučer je lokaliziran, a lokalne vatrogasne snage i dalje provode sanaciju i požarišta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo