urušilo se carstvo / Gdje je nestao Željko Kerum?

Više nikoga ne iznenađuje što splitski gradonačelnik ne radi svoj posao. Zapravo, bio bi šok da se negdje pojavi, bilo na gradskom vijeću, u Saboru ili barem na Rivi. Istodobno, završena je rasprodaja njegova poslovnog carstva, pa je tako ovih dana i sa zadnje trgovine nestao natpis Kerum.

26.10.2012.
18:48
VOYO logo

Keruma više nema. Sve trgovine s tim natpisom promijenile su vlasnika. Nekoć desna ruka splitskog poduzetnika, Nevenka Bečić, više nije u upravi tvrtke Kerum. Inače rječita seka na pitanja o trgovinama nema što reći.

Jedan po jedan dućan mijenjao je natpis, a zadnji, u splitskoj Lori, priprema se za novog vlasnika.

Čini se da su i obveze u gradu preuzeli zamjenici, iako tvrde kako rade sve u dogovoru s  gradonačelnikom. O njegovim poslovima ipak ne žele previše pričati.

"Meni je osobno žao što više nema Kerum trgovina i ja vjerujem da u gradu Splitu veliki broj građana bi dao isti odgovor", rekao je zamjenik gradonačelnika Splita, Jure Šundov.

Ni na sjednicama Gradskog vijeća nema ga od srpnja, pa nije čudno što se i predsjednica Vijeća i rođena mu sestra zbuni tko je u Splitu zapravo gradonačelnik.

Zbunjeni su i Splićani - gdje je prvi čovjek grada i što mu se događa.

"Mislim da dvije stvari nemaju kraj, ljudska glupost i ljudska pohlepa. Meni je smiješno što on ne kaže zašto ne dolazi. Smiješno mi je i simpatično, ali nije dobro za nas", priznao je jedan građanin grada pod Marjanom.

Što je dobro za Željka Keruma, samo on zna, jer još prije par mjeseci tvrdio je da ne propada.

"Onda kažu alarmanta je situacija. Normalna je situacija. Ja sam sve stvorio sam. Imam pravo prodati, kome i za koliko to je moja osobna stvar", govorio je Kerum u svibnju.

Čini se kao da se potpuno posvetio osobnim stvarima. Posljednji put u Splitu snimljen je u taxiju ispred rodilišta, kad mu se rodio sin. Otkad mu je posao krenuo nizbrdo, a carstvo krenulo na rasprodaju, bježi od novinara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo