promjenjivo razdoblje / Gdje su nestale paklene vrućine?

Kapi kiše u nedjelju nije bilo ni u žednoj Slavoniji, no barem se lakše disalo. Temperature su pale i za 10 Celzijevih stupnjeva. Za razliku od kontinenta koji je zahvatila promjena vremena, Jadran se i danas grijao na temperaturama iznad 33 Celzijevaca. Nakon tropskih vrućina, zahlađenje je kratkog daha, ali će ovakva promjenjiva razdoblja od sad biti češća.

15.7.2012.
19:15
VOYO logo

Đakovački konji vrani teško dišu na prijepodnevnoj sparini. No, istrčali su drugu po redu Šokačku alku dok se sunce skrivalo iza oblaka.

Slavoniju je danas grijalo plus 27, čak deset stupnjeva niže nego u subotu. Ali pad temperature i sunce za oblacima nekima nisu dovoljni.

Kiša se priželjkuje i u Dalmaciji. Međutim, temperatura mora je i dalje visokih 27 stupnjeva. Najavljivana bura možda ga rashladi.

Idućih dana temperature će biti nešto niže.

"Već od sutra u cijeloj zemlji sunčano vrijeme. No međutim, temperature u kontinentalnom dijelu će se zadržati ispod 30 stupnjeva Celzijevih, a u četvrtak i petak ići će do 34 stupnja. Na Jadranu se i dalje zadržava pravo ljetno vrijeme", kazao je Nebojša Subanović iz Meteo-infoa.

I tako sve do subote. Onda nova promjena, naoblačenje koje će barem nakratko rashladiti kopneni dio Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo