PREDSJEDNIČKA UTRKA / Glavaš na izborima podupire Bandića

Image

Na predizbornom skupu u Osijeku, Milanu Bandiću su se na pozornici pridružili čelnici Glavaševog HDSSB-a Vladimir Šišljagić i Krešimir Bubalo kako bi mu obećali podršku.

16.11.2009.
21:01
VOYO logo

OSIJEK - Nezavisni predsjednički kandidat Milan Bandić izjavio je u ponedjeljak u Osijeku kako je Hrvatska umorna od ideoloških podjela, apatije i beznađa te pozvao birače da zajedno s njim rade za bolju Hrvatsku, a potporu su mu na središnjem osječkom trgu dali čelnici HDSSB-a.

Obrativši se građanima na Trgu Ante Starčevića, Bandić je pozvao birače da zajedno izgrade Hrvatsku kao zemlju solidarnosti i socijalne pravde. Tijekom obraćanja, Bandiću su se na pozornici pridružili predsjednik HDSSB-a i osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić te osječki gradonačelnik i potpredsjednik te stranke Krešimir Bubalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zamoljen da komentira je li zadovoljan potporom koju je dobio od čelnika Glavaševe stranke, Bandić je novinarima rekao kako je zadovoljan ne samo njihovom potporom, nego i potporom stanovnika Osječko-baranjske županije.

Računam ne samo na potporu HDSSB-a, nego i svih običnih ljudi u Hrvatskoj, zbog kojih sam se i kandidirao, a drago mi je da je potpora HDSSB-a puna i iskrena, dodao je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na novinarski upit zbog čega su krili potporu Milanu Bandiću te zbog čega su ga odlučili podržati, Šišljagić je kazao novinarima kako su birali trenutak koji će odgovarati predsjedničkom kandidatu te kako se Bandić godinama dokazivao u Zagrebu i ima veliku potporu građana. Dodao je kako Bandić ima viziju gospodarske i financijske regionalizacije Hrvatske te stoga u Slavoniji i Baranji ima jaku potporu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo