PRISILA PREMA PRAVOSUDNOM DUŽNOSNIKU / Glavaš na obavijesnom razgovoru

Image

Glavaš je pozvan na razgovor zbog izjava da na proljeće očekuje oslobađajuću presudu. Tvrdi da mu Faber još jednom namješta.

20.11.2008.
7:35
VOYO logo

ZAGREB - Branimir Glavaš, prvooptuženi u dvama procesima koji se vode za ratne zločine u Osijeku, pozvan je na obavijesni razgovor u policiju zbog izjava da očekuje oslobađajuću presudu za politički proces već u proljeće.

U pozivu se navodi da je riječ o kaznenom djelu prisile prema pravosudnom dužnosniku, odnosno kaznenom djelu ako se za vrijeme postupka pred sudom, a prije donošenja pravomoćne sudske odluke na javnim skupovima ili sredstvima javnog priopćavanja iznese mišljenje o tome kako bi u tom slučaju pravosudni dužnosnik trebao donijeti presudu, rekao je Glavaš. Kazna za to je novčana ili zatvorska u trajanju do šest mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poziv na obavijesni razgovor Glavaš je, uz ostalo, ocijenio još jednim, kako je rekao - Faberovim pokušajem da u montiranom političkom procesu ostvari svoju namjeru tim više što sada ima još veće ovlasti. No Faber će kad tad odgovarati, poručio je Glavaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo