NE VRAĆA SE KUĆI / Glavaš: Niti se predajem, niti pregovaram

Image

Odbjegli saborski zastupnik, koji je utočište našao u Drinovcima, kaže da su priče o njegovoj predaji samo dio "prljave medijske kampanje" protiv njega.

1.7.2010.
15:00
VOYO logo

OSIJEK - Saborski zastupnik Branimir Glavaš, koji je nakon nepravomoćne presude Županijskog suda u Zagrebu na deset godina zatvora za ratni zločin počinjen u Osijeku 1991. pobjegao u BIH, demantirao je u četvrtak medijske tvrdnje da navodno pregovara oko dolaska u Hrvatsku uoči donošenja odluke Vrhovnog suda na njegovu žalbu.

Najodlučnije odbacujem "da sam bilo kojeg mojeg odvjetnika ovlastio da u moje ime vodi bilo kakve pregovore o uvjetima uz koje bih se vratio u Hrvatsku, pa tako ni u medijima često spominjanog mog cijenjenog odvjetnika Veljka Miljevića", kaže se u priopćenju za javnost koje je poslao iz Drinovaca u BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavaš demantira i napise "o dogovorenoj predaji ili čak tvrdnje kako ću se predati na graničnom prijelazu" i, među ostalim, ističe kako njegovi odvjetnici znaju da "ne pristajem niti prihvaćam nikakav kompromisni dogovor kojim bi se 'prikrio' i 'zamaskirao' moj petogodišnji neutemeljen i politički pokrenut i vođen kazneni progon".

Glavaš u priopćenju optužuje medije za "prljavu medijsku kampanju" s "ciljem pritiska na hrvatsku javnost i Vrhovni sud Republike Hrvatske", koji raspravlja o žalbi na prvostupanjsku presudu Županijskog suda u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo