HDSSB SLAVI / Glavaš: Obadva su pala!

Image

Glavaševi ljudi su osvojili i mjesto gradonačelnika i župana u Osječko-baranjskoj županiji. Glavaš im je telefonom čestitao iz Hercegovine.

1.6.2009.
6:37
VOYO logo

OSIJEK - HSP-ovac Anto Đapić je do nogu potučen u drugom krugu izbora za osječkog gradonačelnika. Prema još neslužbenim rezultatima, 63,14 posto glasova je osvojio HDSSB-ovac Krešimir Bubalo dok je kandidat koalicije HDZ-HSP Anto Đapić dobio 34,45 posto glasova.

HDSSB-ovac Vladimir Šišljagić će je pak osvojio mjesto župana. Za njega je glasovalo 54,72 posto glasača, dok je kandidat koalicije HDZ-HSP-HSS-HSLS-HSU Tomislav Ivić (HDZ) dobio 42,59 posto glasova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada kad je kampanja završena, a rezultati poznati, vrijeme je da s ovih prostora još snažnije progovaramo i u Hrvatskome saboru i Vladi kako bismo osigurali za Osječko-baranjsku županiju ono što joj pripada u razvojnom smislu", rekao je Šišljagić.

Krešimir Bubalo, koji je uvjerljivo izabran za osječkoga gradonačelnika, rekao je kako ih "ni 1991. godine nisu uništili avioni, pa nisu ni Đapićevi, koji su grad danima zasipali tonama letaka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojnim članovima HDSSB-a i simpatizerima koji su se okupili u središtu Osijeka u jednom kafiću i ispred njega telefonom se iz BiH javio Branimir Glavaš. Među ostalim, ocijenio je kako je " pobjeda HDSSB-a bila referendum protiv HDZ-a, ali i dokaz da Sanader i 'sanaderovci' nisu uspjeli uništiti HDSSB, koji je postao najjača regionalna stranka".

Unatoč prljavoj kampanji u kojoj su blatili i napadali HDSSB "čak i uz pomoć avijacije, na svu sreću mogu samo reći - obadva su pala, i Tomislav Ivić i Anto Đapić", rekao je Glavaš, kojemu su okupljeni tijekom cijelog razgovora skandirali: "Glavaš, Glavaš!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo