ODSLUŽIT ĆE JOŠ ŠEST GODINA / Glavaš premješten u Mostar

Image

Branimir Glavaš premješten je u utorak poslije podne iz iz zatvora u Zenici u zatvor u Mostaru gdje bi trebao odslužiti preostalih šest godina zatvorske kazne od ukupno osam na koliko je osuđen zbog ratnih zločina nad srpskim civilima tijekom rata u Osijeku.

21.6.2011.
19:08
VOYO logo

MOSTAR - Branimir Glavaš premješten je iz zeničkog zatvora u mostarski gdje bi trebao odslužiti šest godina kazne. Osuđen je na osam godina radi ratnih zločina nad srpskim civilima za vrijeme rata u Osijeku.

„Gospodin Branimir Glavaš je iza 18 sati dovežen u zatvor u Mostaru gdje će odslužiti preostali dio kazne", rekao je ravnatelj zatvora Romeo Zelenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po njegovim riječima, Glavaš će biti smješten u posebnom, zatvorenom dijelu zatvora gdje kazne služe osobe koje su počinile teže zločine.

Ministar pravosuđa BiH Bariša Čolak rekao je za medije u Mostaru kako je odluka o Glavaševu premještanju odobrena zbog njegova straha za osobnu sigurnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavaš je, nakon izricanja pravomoćne presude suda BiH u prosincu prošle godine, koji je potvrdio presudu koja mu je izrečena u Hrvatskoj, počeo služiti kaznu u zeničkom zatvoru.

Nakon osude pobjegao je u Bosnu i Hercegovinu, no zahvaljujući međudržavnom sporazumu između Hrvatske i BiH potvrđena mu je presuda i poslan je na izdržavanje kazne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo