"EVO ME DOMA" / Glavaš u pritvoru ostaje 24 sata

Image

Iako je glavnom tužitelju u Sarajevu predočio važeće dokumente koji potvrđuju da je državljanin BiH, Glavašu je određen jednodnevni pritvor.

13.5.2009.
11:32
VOYO logo

SARAJEVO - Branimir Glavaš, za kojim je zbog bijega od hrvatskog pravosuđa izdana međunarodna tjeralica, ostat će u pritvoru Tužiteljstva BiH do četvrtka ujutro, izjavio je njegov odvjetnik Nikica Gržić nakon saslušanja obavljenog u srijedu u Sarajevu.

"Po nalogu glavnog tužitelja Milorada Barašina Glavašu je određen pritvor do sutra ujutro u 8,15 sati odnosno na 24 sata koliko je to zakonom predviđeno", kazao je Gržić novinarima.

Branimir Glavaš po njegovim je riječima tijekom saslušanja predočio važeće dokumente koji potvrđuju da je on državljanin BiH.

Gržić drži kako je to bilo dovoljno da bi se njegova branjenika pustilo na slobodu, no glavni tužitelj ipak je odlučio drugačije. Gržić pretpostavlja da je razlog zbog kojega je određeno Glavaševo zadržavanje u pritvoru dodatna provjera dokumenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavaš, kojeg je policija uhitila u srijedu ujutro na području Kupresa, pred zgradu Tužiteljstva u Sarajevu stigao je u pratnji pripadnika Federalnog MUP-a. Izlazeći iz kombija, nasmijao se okupljenim novinarima. Na pitanje: "Došli ste?", osmijehnuo se i uzvratio: "Da, došao sam u svoju drugu domovinu BiH".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo