MORBIDNO ILI PRORAČUNATO? / Godinu dana skrivala truplo, mislila da će joj suprug uskrsnuti

Portorikanska policija ovih se dana bavi krajnje morbidnim slučajem - otkrili su, naime, da je jedna žena čak 13 mjeseci živjela u kući s truplom svog preminulog supruga. Policiji je tvrdila da je vjernica i da je sve te mjesece živjela u nadi da će on uskrsnuti. No, čini se da su njezini pravi motivi bili - mnogo prozaičniji.

12.6.2013.
18:14
VOYO logo

Horor priča iz Puerto Rica. Josefina Rodriguez sa svojom je unukom punih 13 mjeseci u kući skrivala leš supruga. Vjerojatno je umro prirodnom smrću, no istraga traje. Kako to obično biva, susjedi nikada ne bi rekli da je Josefina u stanju takvo što učiniti.

Policiji i dalje nije jasno zašto je to učinila. Dok ona u nekim dijelovima svojeg iskaza daje naslutiti kako je vjerovala da će njezin muž uskrsnuti i da ga zbog toga nije bila spremna sahraniti, pojavio se novi moment. Josefina je cijelo vrijeme primala pokojnikovu mirovinu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susjedi su uznemireni, jer leš je bio od njih udaljen samo nekoliko koraka, a ništa nisu posumnjali.

A on je već tada bio u stanju raspadanja. Iako je doista najvjerojatnije da je nesretnik umro prirodno, policija ispituje je li Jozefina tome pridonijela zanemarujući supruga dok je bio bolestan. U naselju strahuju i od moguće zaraze, zbog leša koji je više od godinu dana trunuo u njihovoj blizini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nitko ne razumije kako su njegova žena i unuka toliko mjeseci mogle mirno živjeti pokraj mrtvaca i ponašanjem ni po čemu odatavati da nešto nije u redu. Smatraju kako ovaj slučaj nije nimalo jednostavan, te da bi se moglo otkriti još puno iznenađujućih detalja.

Morbidan događaj koji je potresao Puerto Rico i ostavio bezbroj otvorenih pitanja, koja su se u 13 mjeseci nagomilala iza zatvorenih vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo