NI HEROJ NI ZLOČINAC VEĆ IZDAJNIK / 'Gotovina nas je izdao!'

Image
Foto: Pixsell

'Nažalost, Gotovina nas je izdao. Mi smo cijelo vrijeme bili uz njega, poduzimali razne akcije, krv smo pišali, a on se vratio u Hrvatsku, proglasio rat završenim i još se ulizivački dodvorava institucijama koje su ga progonile', izjavio je predsjednik desničarskog pokreta 'Stop progonu hrvatskih branitelja' .

30.11.2012.
11:49
Pixsell
VOYO logo

Prvi pripadnici desnice koji su razočarani pomirljivom i staloženom retorikom oslobođenog generala Ante Gotovine priopćenjem su iz pokreta 'Stop progonu hrvatskih branitelja' poručili 'Ako je i od Ante, previše je', a Hrvatski list na naslovnici se u ime naroda pita 'Je li ovo naš Gotovina?', javlja Novi list.

Taj dio javno-političke scene osjeća se izdanim zbog poziva generala Gotovine na okretanje prema budućnosti, zahvalama državnim institucijama i izostankom nacionalne retorike u njegovim izjavama.

Predsjednik pokreta ZvonimirTrusić priznaje da je očekivao da će im se Gotovina pridružiti nakon oslobađanja kako bi se zajedno borili za ostvarenja temeljnih načela pokreta, primjerice, zaustavljanje kaznenih postupaka protiv branitelja, čišćenje Hrvatske od komunizma i ukidanje zakona kojim su abolirani srpski pobunjenici.

Image
Foto: Pixsell
Image
Foto: Pixsell

(Foto: PIXSELL)

"Nažalost, Gotovina nas je izdao. Mi smo cijelo vrijeme bili uz njega, poduzimali razne akcije, krv smo pišali, a on se vratio u Hrvatsku, proglasio rat završenim i još se ulizivački dodvorava institucijama koje su ga progonile", rekao je Tursić i dodao da Gotovinu ne mogu prepoznati te da se osjećaju da im je donedavni idol opalio takav šamar da im se od njega 'još bride obrazi'.

IvicaMarijančić, glavni uredni Hrvatskog lista, sastavio je popis generalovih grijeha od trenutka kada se vratio u Hrvatsku, a među kojima su zahvala državnim institucijama, nespominjanje Tuđmana i Šuška, neodlazak u Vukovar te proglašavanje rata završenim iako još ima branitelja koji su izvrgnuti progonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo